Avisar de contenido inadecuado

Viatjar amb nadons

 -

Per fi han arribat les esperades primeres vacances amb el teu nadó, és tot un esdeveniment però també posa a prova la teva paciència, la teva capacitat d'organització i, fins i tot, la teva imaginació. Viatjar amb nadons o nens petits no és fàcil i la clau és estar preparats per a qualsevol imprevist.

El primer que hem de tenir en compte és triar una destinació adequada. No tots els llocs són igual de recomanables. Si és la primera vegada que viatges amb el teu bebè no planifiquis un viatge ni una estada molt llargs. Seria perfecte anar a algun lloc que ja coneguis. Intenta evitar les temperatures extremes i busca llocs tranquils si el teu bebè és petit.

Assegura't que hi ha un bon servei mèdic i porta la documentació necessària per si hi ha un problema de salut. Tingues en compte que, a l'estiu, són freqüents les diarrees i altres infeccions gàstriques, així com les relacionades amb els canvis de temperatura. Sempre que et moguis busca, abans de sortir, l'hospital més proper (si pots fins i tot posa la teva adreça en la memòria del GPS). Tant de bo no hagis de fer-lo servir però, en cas contrari, et posaràs menys nerviosa i podràs estar 100% al costat del teu fill.

Apunta una llista de coses que no has d'oblidar i inclou en ella el termòmetre, una mica d'abric (o de calor si el teu destí sol ser fred) i el ninot de dormir del teu petit. Has de pensar en coses que et resultarà difícil (o car) comprar en el teu lloc de destinació. Repassa abans de sortir i porta-la per al viatge de tornada.

No portis massa roba, no et convé anar carregada de coses que segurament no li posaràs. Observa que és el que més porta últimament i, com no ho podràs evitar, alguna peça perquè estigui guapíssim en una ocasió especial. Tria per al viatge una roba còmode i fresca, que transpiri i no li estrenyi.

Tingues molt de compte l'alimentació del teu nadó. Porta tot el necessari per conservar els aliments en bon estat i extrema les mesures d'higiene. Ofereix-li aigua (si només pren llet no serà necessari). A més pots portar un esprai o vaporitzador d'aigua per refrescar el teu fill i un ventall.

Tingues paciència i pensa que potser les coses no surten com esperaves però, sobretot, gaudeix de l'experiència i fes fotos per recordar aquests dies quan ja hagin passat.

Deja tu comentario Viatjar amb nadons

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre