Avisar de contenido inadecuado

Senyals de l'embaràs

 TAGS:Algunes dones saben des del primer moment que estan embarassades i altres passen
mesos i ni tan sols s'han assabentat que esperen un nadó. Hi ha determinats símptomes que expliquen que una dona està en estat de bona esperança. Ja pots prendre bona nota:

  • Absència de regla. És una de les primeres causes, però pot passar que tinguem un problema hormonal i la menstruació no vingui per alguna altra raó. Haurem de consultar al nostre metge i ginecòleg.
  • Pits una mica inflats i amb dolor. Sol ser un dels símptomes premenstruals, però en absència de regla, ens fa presagiar que alguna cosa passa. Els pits estaran cada vegada més voluminosos i amb una mica de dolor.
  • Estar més sensible. Encara que algunes dones no noten canvis emocionals fins més endavant, altres sí que estan molt més sensibles des d'un inici i també poden notar-se una mica nervioses.
  • Notar les olors de forma exagerada. Les dones embarassades desenvolupen el sentit de l'olfacte i poden olorar una colònia o un plat de cuina a distància.
  • Nàusees o vòmits. Això no és sempre així en totes les dones, però normalment durant el primer trimestre d'embaràs, comencen les nàusees que poden anar acompanyades o no de vòmits. És preferible sempre consultar amb el metge quan el problema és molt continuat.
  • Petit sagnat. Depenent del cos de cada dona, durant les primeres setmanes pot aparèixer un petit sagnat, que de vegades es torna marró, que dura un o diversos dies. Sol ser la implantació de l'òvul fecundat a l'úter. Si el sagnat és molt abundant i dura molts dies, és millor que no t'esperis i vagis a urgències per determinar quina és la possible causa.
  • Abdomen inflat. Pot ser un altre senyal d'alarma, el cos s'està preparant per al que vindrà a continuació.

Per descartar un possible embaràs o bé confirmar-ho, cal realitzar un test de prova d'embaràs que podem comprar fàcilment a la farmàcia. De totes maneres, sempre és millor anar al teu metge, ja que amb un anàlisi de sang, analitzat al moment, el resultats són 100% fiables.

Deja tu comentario Senyals de l'embaràs

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre