Avisar de contenido inadecuado

La primera visita al pediatre

 TAGS:En néixer el nadó, al mateix hospital on la mare i el fill romanen abans de marxar, un pediatre sol fer una exploració general per comprovar que tot estigui correcte.

A més, es realitza la prova de les oïdes, per tal de verificar que el nadó escolta correctament, i la del taló on extreuen una mica de sang per analitzar-la i descartar malalties i problemes una mica més greus. El resultat d'aquesta última prova arriba 3 setmanes més tard en carta al domicili dels pares.

Un cop ja som a casa amb el nostre petit, ja podem concertar la primera visita al pediatre. Com més aviat la fem millor. En aquesta primera visita, es comprovarà el pes del nadó, especialment a aquells que han nascut amb baix pes i han perdut una mica a l'hospital, un fet bastant normal en néixer.

També es mesura al petit i es fa una exploració general per descartar possibles bufs al cor i anomalies en els malucs. És normal si el nostre metge ens demanen que se li facin ecografies en els malucs, és una prova rutinària que se sol fer en néixer.

En aquesta primera visita, ens preguntaran si li estem donant pit, ens assessoraran i també ens aconsellaran sobre els biberons o llet artificial en el cas que la mare no vulgui alimentar el nadó exclusivament de llet materna.

Encara que les vacunes es fan en el segon mes, és possible que ja ens informin sobre això. Per regla general, el nadó tornarà al pediatre cada setmana fins que compleixi un mes on les visites solen ser mensuals, si tot és correcte.

Per tal d'evitar anar a urgències de manera innecessària, és en aquestes visites quan podem preguntar tot allò que vulguem i alertar al metge de coses que per a nosaltres no són normals (el nen dorm massa, no acaba de menjar bé, els excrements són d'un color estrany, li ploren els ulls ...).

Deja tu comentario La primera visita al pediatre

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre