Avisar de contenido inadecuado

Preparant l'habitació

 -

Des del moment en què els pares saben que estàn embarassats somien en com serà l'habitació del seu bebè. És una cosa que, mentre que algunes mares volen organitzar-ho des de l'inici, és millor fer-ho en el segon o tercer trimestre d'embaràs.

És en aquest moment quan sabrem amb certesa si esperem nen o nena i podrem triar millors els colors, els mobles i els complements. El que no aconsellem és deixar-ho pel final, doncs les futures mares estaràn més pesades i amb poques ganes de treballar.

Preparar el niu o l'habitació és un dels símptomes que acompanyen l'embaràs. Les hormones de la mare es disparen i ténen moltes ganes d'ordenar la casa i preparar tot per l'arribada del nadó per tal de que aquest estigui còmode.

Actualment, els colors de les parets de les habitacions són neutres: verd, lila, groc o blanc amb dibuixos. Encara que alguns pares prefereixen els tradicionals blau (si són nens) i roses (si són noies).

Haurem de triar el lloc que destinarem per a l'habitació del nadó, que, en funció de com sigui la casa, sempre és millor que si sigui massa lluny. Per a aquest niu, anirem a comprar un bressol (en la seva majoria de fusta) en marró, blanc... i els seus accessoris. També és preferible tenir un canviador, on canviarem el nadó de manera còmoda, i un armari petit per guardar la roba.

És bo posar prestatges per deixar els animals de peluix, fotos i altres elements infantils que, segurament, ens regalaràn, i deixar l'habitació una mica lliure per si és necessari guardar el cotxet. Després només cal posar una taula de jocs.

Els motius infantils per decorar l'habitació són vistosos, però millor no recarregar massa doncs el nadó pot agobiar-se una mica. Les làmpares de llum en el bressol són altres accessoris importants, perquè serveixen per a que el nen dormi amb major tranquil·litat.

Foto: Magpie372

 

Deja tu comentario Preparant l'habitació

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre