Avisar de contenido inadecuado

El nadó durante el segon mes

 TAGS:

Ja ha passat una de les fases més dures per a tots els pares. Als dos mesos, el nadó s'ha familiaritzat amb la casa i els pares s'han adaptat a la seva rutina. Encara que és una mica aviat, seria bo que el nadó ja tingui uns horaris definits: Quan menjar, quan dormir, quan anar a passejar...

El bebè encara és molt petit i fràgil, i passarà una gran part del dia dormint al bressol o bé menjant. És possible que tingui cert interès pel seu voltant i pels seus éssers estimats, com la família, pares, avis, i la gent que veu cada dia.

Les preses en aquest segon mes són força iguals a les del primer mes, encara que es poden augmentar i, d'aquesta manera, allargar-se. El nadó continua alimentant-se exclusivament de llet materna encara que es pot complementar amb biberons de llet artificial especial per a nadons.

En aquesta etapa hem de tenir cura del seu cap i coll, ja que encara s'estàn formant alguns ossos. Al mateix temps, podem deixar el nadó cap per avall per tal que s'acostumi a gatejar i a moure els braços i les mans.

Durant el segon mes, tornem al pediatre una altra vegada per a fer els controls on es pesarà i medirà al petit. També és en aquesta etapa quan ens demanaràn les primeres vacunes. Algunes són gratuïtes i altres cal comprar-les perquè no es troben en els controls de Seguretat Social de franc. El nostre pediatre ens explicarà com tenir-les i serà el responsable de posar la vacuna en el segon mes.

Aquest és un dels moments més fantàstics del teu nadó, perquè el veuràs créixer dia a dia. Gaudeix-ne!

Deja tu comentario El nadó durante el segon mes

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre