Avisar de contenido inadecuado

La llista del bebè

 - S'acosta la data. El nostre nadó naixerà aviat i volem saber què necessitem perquè el seu benestar estigui garantit. Per no anar amb presses d'última hora el millor és prevenir i tenir certes coses preparades aproximadament un mes abans de la data prevista per al part.

Els primers dies de vida dels passarà, generalment, a l'hospital pel que el que necessitaràs serà l'imprescindible. El millor és portar cinc o sis bodies (tingues en compte que, en cas de cesària estaràs mínim cinc dies ingressada), més la inexperiència pot fer que esteu es taquin més del normal. No t'oblidis de posar tres o quatre pijames (millor els que inclouen els peus) i un parell de gorrets. A més, necessitaràs un parell de bressadores.

Normalment, les llevadores et facilitaran una llista de coses que has de portar el dia del part. Llegeix atentament aquesta llista i pregunta què és realment imprescindible per evitar comprar coses que pots comprar després.

Tingues present que el dia que vagis a casa amb el nadó has de tenir-la preparada per a la seva arribada. És molt important que ja tinguis una cadireta o cabàs per al cotxe homologat per al trasllat de l'hospital a casa. El millor és tenir muntat uns dies abans, així ens assegurarem que no tenim cap dubte.

Seria perfecte tenir també el cotxet o cadireta comprat, de vegades triguen dies i fins i tot setmanes a portar-ho i és millor no arriscar-se. Si està desmuntat prova a muntar-ho, doncs pot faltar alguna peça o resultar una complicat.

També heu de tenir un bressol o moisès perquè el nadó dormi. No només l'estructura, també el matalàs, els llençols i alguna manteta. Tria el millor lloc de la casa perquè el nostre petit descansi i comprova que tot és còmode.

Compra un parell de xumets diferents i fes una petita farmaciola per als primers dies amb alcohol de 70 º i gases per a les cures del melic. No t'oblidis dels bolquers de talla 0 i tovalloletes humides.

També convé tenir ja la banyera on li donaràs al bebè els primers banys. Per a aquest moment et vindrà bé un gel i un xampú específics per a la pell del nadó i alguna crema per al canvi de bolquer.

Per descomptat et faran falta més coses a mesura que el nadó creixi però aquestes són les imprescindibles perquè el nadó no li falti de res en els seus primer dies.

Si tries comprar el material en una botiga de bebè on line podràs seleccionar des de la comoditat de casa teva. Hi ha res millor durant l'embaràs? 

Deja tu comentario La llista del bebè

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre