Avisar de contenido inadecuado

Ja som pares... i ara què? Primers consells

 - Sortim de l'hospital amb el nostre fill en braços, ens ha donat milers de consells sobre el que ens cal i que no hauríem de fer, però amb tantes emocions estem pràcticament en blanc. Però no ens importa perquè ja tenim el nostre petit, després de 9 mesos de tanta espera.

Molts pares se senten emocionats i, al mateix temps, una mica desorientats durant els primers dies en que es converteixen en pares. Des de Babibum, donem alguns consells per estar més tranquils.

  • Sobretot, molta paciència, l'arribada d'un nou ésser exigeix noves responsabilitats i voler fer tot de cop només farà que ens agobiem. Respirar i relaxar-se ens servirà com a base per actuar.
  • Programa la visita al pediatra. Sense pressa, però sense pausa, ja pots programar la primera visita al metge per a que controli com va l'evolució del bebè durant els primers dies de vida.
  • Descansa. Els primers dies els pares estàn cansats, volen fer moltes coses. Però, veritablement, són dies on hem de descansar, especialment si les mares han passat per un part una mica llarg.
  • Dormir al mateix temps que el nostre nadó. Es difícil, doncs els bebès dormen moltes hores al dia, però després es desperten i poden estar molta estona plorant i voldràn menjar. Intenta dormir les horas que ells dormin o gran part d'elles per a descansar alhora.
  • Si teniu preguntes, el teu metge contesta. El meu nadó no menja prou? Dorm molt? Plora molt? És normal que estiguem preocupats, però no fa falta anar sempre a urgències. Podem trucar a l'hospital o al nostre metge comentant el que li passa al petit. Normalment, no és res estrany i és més la por al desconegut.     
  • Deixa les visites per un altre moment. Per estar més tranquils i dedicar tota l'atenció del món al nadó, és millor que les visites a casa es facin a partir de la tercera setmana de naixement. Tot estarà més tranquil, i ens haurem acostumat a la "nova" situació. 

Deja tu comentario Ja som pares... i ara què? Primers consells

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre