Avisar de contenido inadecuado

Idees de regal per a un nadó

 TAGS:

L'arribada d'un bebè és sempre un motiu d'alegria. Els familiars i amics volem participar d'ella i, normalment, mostrem la nostra il·lusió pel naixement a través de regals. Encertar no sempre és fàcil i els pares es poden trobar amb regals repetits. Preguntar, ser creatiu i buscar una mica ens pot fer estalviar bastants diners. 

Si el que vols és regalar roba i calçat al bebè, pensa que tot allò necessari per l'hospital ja ho haurà comprat la mare o la família propera. Però si és el que prefereixes, busca un bodi o pijama d'una peça que sigui original, que sempre venen bé, tingues en compte l'època de l'any (o la que sigui quan neixi el bebè). Escull teixits de cotó i compara preus. 

Una bona idea és comprar roba per quan el nadó tingui 3 o fins i tot 6 mesos. Això ajudarà els pares, que poden trobar-se amb massa coses pels primers dies i poques per quan vagi creixent. De totes maneres, pensa en la temperatura que farà quan arribi aquesta edat. No els hi servirà de res, per exemple, un jersei al juliol. 

El mateix succeeix amb els peluixos i joguines. El nadó no ha d'estar envoltat de joguines, no és saludable i no hi farà cas. Però pots comprar alguna cosa per quan creixi una mica, alguna cosa toveta o que pugui mossegar. Sobre tot, que compleixi la normativa i que sigui adequada a la seva edat. 

Els regals pràctics són els millors, sobre tot si també són originals. Existeixen unes tovalloles, que es nuen al coll com un davantal i deixen les mans lliures per a treure el bebè de la banyera i tapar-lo, perfectes i amb un teixit immillorable, tot i que són una mica difícils de trobar i no són barates; són de la marca Cuddle Dry. També podem comprar una bressadora (n'hi ha de personalitzables) i sempre va bé un escorre-biberons original com els de Beaba. 

Però si no volem fallar, bolquers i tovalloletes. Sembla molt obvi, però és súper útil i els pares t'ho agrairan, pots escollir la talla 1 o 2. Dodot proposa uns pacs de bolquers i tovalloletes per al primer mes o els dos o tres primers mesos que es poden comprar per Internet. També hi ha empreses que fan uns “pastissos” de bolquers, ideals per a un regal en grup. 

Una altra opció són les cremes i colònies. És probable que ja tinguin aquests productes, però segur que els usaran, així com els termòmetres. N'hi ha d'incorporats als xumet i per infrarojos, a més dels tradicionals. Els que funcionen per infrarojos són una bona idea perquè permeten de prendre la temperatura del bebè sense despertar-lo.

Deja tu comentario Idees de regal per a un nadó

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre