Avisar de contenido inadecuado

Bebe en El bloc de Babibum

18/10/2013

Idees de regal per a un nadó

L'arribada d'un bebè és sempre un motiu d'alegria. Els familiars i amics volem participar d'ella i, normalment, mostrem la nostra il·lusió pel naixement a través de regals. Encertar no sempre és fàcil i els pares es poden trobar amb regals repetits. Preguntar, ser creatiu i buscar una mica ens pot fer estalviar bastants diners. 

16/09/2013

Com escollir el cotxet del nadó

És un dels primers productes que hauriem de comprar abans del naixement del nadó i pràcticament el més important, a banda del bressol.

El cotxet és el mitjà de transport del nadó durant força temps, de manera que ha de ser una compra meditada i no feta a la lleugera. Ens podem deixar assessorar per professionals especialitzats en el sector i per pares que ens...

16/08/2013

Com escollir la cadira de passeig

Triar una cadira de passeig és una de les decisions més importants que hem de prendre abans de l'arribada del nadó. La gran varietat de models i marques pot resultar aclaparadora però si seguim alguns consells bàsics tot ens resultarà més fàcil. No hem de pensar només en el nostre fill, encara que sigui el més important, la nostra salut i comoditat també està en joc...

29/05/2013

Estem embarassats! Què és el primer que hem de tenir en compte?

Des de que descobriu que estàs embarassada comences a plantejar-te quines coses necessitarà el bebè. La idea de que el teu fill tindrà només el que li proporcionis et pot espantar. Trobem un gran mercat dedicat als nadons amb milers de productes diferents, però has de mantenir la calma i saber que no tot et farà falta.

23/05/2013

Comencen les contraccions de Babibum...

Quan un és pare/mare de família, vol sempre el millor pel seu nadó. El millor producte, la millor marca, el que li dóna major seguretat, comprar el producte que tots els nostres amics i familiars recomanen... i amb el millor preu, es clar. Aquestes són més o menys les coses que tothom busca.

Per aquest motiu i perquè és difícil trobar avui la botiga de bebès que...