Avisar de contenido inadecuado

Estem embarassats! Què és el primer que hem de tenir en compte?


 - Des de que descobriu que estàs embarassada comences a plantejar-te quines coses necessitarà el bebè. La idea de que el teu fill tindrà només el que li proporcionis et pot espantar. Trobem un gran mercat dedicat als nadons amb milers de productes diferents, però has de mantenir la calma i saber que no tot et farà falta.

La primera cosa que pots fer és esperar abans de comprar. Aquesta espera serà activa. Investiga, parla amb altres mares del teu entorn, compara... D'aquesta manera conseguiràs saber quines coses són més útils que altres i et poden donar bons consells sobre algunes marques.

És convenient fer una llista amb les coses que creus que necessitaràs, no només les que hem de comprar, també que cal canviar i preparar a casa per a l'arribada del nadó. Una bona idea pot ser posar terminis, per exemple, abans del 5 d'agost buidar l'habitació del nadó. Per posar terminis, tindrem en compte que en els últims mesos no estaràs tan còmode ni lleugera.

El més important abans de que neixi el teu fill és:

  • La roba que portaràs a l'hospital.
  • El cotxet.
  • El seient del cotxe.
  • Un bressol o moisés para quan arribi a casa.
  • Productes básics d'higiene (bolquers, tovalloletes...) Però aquestes coses no cal que les compris amb antelació, uns dos mesos abans de la data prevista del part ja és suficient. 

El cotxet i seient del cotxe són molt importants. Ara bé, tens tot l'embaràs per escollir bé. No et cansis de comparar i preguntar. Una vegada escollit model, el millor és buscar ofertes, aquí a Babibum tenim les millors per a que et surti més econòmic. Has de tenir en compte que alguns models poden trigar alguns dies en arribar. Això també pot passar amb els mobles a l'habitació.

Intenta no carregar amb coses que no utilitzaràs. Demana, en la consulta del teu ginecòleg, la llista per al canastrell, doncs veuràs que en una clínica privada, normalment, et demanen que portis més coses que en la seguretat social. Demana consell a les llevadores, que et diràn què és imprescindible. Segur que et fa molta il·lusió comprar cosetes pel teu bebè, però tranquils, no us precipiteu, per evitar disgustos i despeses tontes.

Deja tu comentario Estem embarassats! Què és el primer que hem de tenir en compte?

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre