Avisar de contenido inadecuado

Escollir una joguina per al nadó

 TAGS:Triar una joguina per al nadó pot semblar una tasca difícil. Des de que sabem que estem embarassats, busquem la manera de fer que, al nostre nadó, no li falti de res i, per descomptat, el joc serà una part clau en la seva infància i, a més, una eina per al seu desenvolupament.

És millor esperar una mica i no comprar tot el que ens sembla adequat. Els primers dies de vida del nostre fill no jugarà amb res, tot serà nou i no necessitarà més estímuls que el contacte amb els seus pares, els sons, les olors... És difícil resistir a la temptació de comprar un peluix manta o dou-dou, suau i de colors pastel, però no li farà cap cas de moment. Això sí, li farà una mica de companyia (només cal recordar treure'l per dormir).

 

En poques setmanes el nostre nadó començarà a fixar-se més en el seu entorn i podem comprar qualsevol mòbil per al bressol o una joguina subjecte al cotxet. Els millors són els que porten colors brillants i ninos penjant.

Quan ja puguin agafar objectes li agradaràn les joguines que fan soroll i que pot mossegar. Hi ha una gran varietat de joguines d'aquest tipus en el mercat, hem de triar la que ens sembli que més li agradarà al nostre petit però ens fixarem molt be en l'edat que s'indica en el producte i que compleixi amb les normes europees de seguretat.

Una altra bona opció són les joguines per mossegar. Les trobem en forma de claus, animals i, fins i tot, en forma de telèfon mòbil. Aquestes joguines compleixen una doble funció, la pròpia del joc i d'alleugeriment de les molèsties de les primeres dents. El bany pot ser també un lloc d'oci i divertit si hi ha algunes joguines a la banyera.

Però hem de tenir en compte que el moment del joc és una molt bona ocasió per a que el bebè desenvolupi tot el seu potencial i aprengui habilitats. Fins i tot, podem provar joguines amb soroll en diversos idiomes.

Per tant, escollir bé la joguina que donarem el nostre fill depèn que de si va bé per la seva edat, segura i divertida, i que sigui, alhora, educativa. No obstant això, segurament arribarà un moment en que el nadó jugui més amb l'etiqueta de la joguina que amb ella pròpia.

Deja tu comentario Escollir una joguina per al nadó

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre