Avisar de contenido inadecuado

Comencen les contraccions de Babibum...

Quan un és pare/mare de família, vol sempre el millor pel seu nadó. El millor producte, la millor marca, el que li dóna major seguretat, comprar el producte que tots els nostres amics i familiars recomanen... i amb el millor preu, es clar. Aquestes són més o menys les coses que tothom busca.

Per aquest motiu i perquè és difícil trobar avui la botiga de bebès que necessites per tenir-ho tot - absolutament tot- a mà, neix Babibum. Per ajudar-te, per aconsellar-te, per oferir-te el que millor s'adapti al teu nadó i per la mare, que també necessita (i molta) certa cura.

 -

I per què aquest nom? El baby boom (o explosió de natalitat), és l'expressió que va tenir lloc després de la II guerra mundial com una explosió demogràfica. Ara no estem en aquests nivells de creixement, però des d'aquí animem a que es fomenti una cultura i una onada de naixements. Aquí a Verticomm Network no parem, perquè ja som molts els que hem estat o serem pares o mares aquest any (alguns per primera vegada). I Babibum, no és més que el que està passant a l'equip.

Babibum és la nostre tercera botiga (o en l'argot d'Internet, el que s'anomena marketplace) després d'Uvinum i Sportivic, i és l'espai ideal per a la compra de material infantil i qualsevol producte per a les mares i els nadons. Hi trobareu de tot: bolquers, nutrició, protecció, cadires de passeig o ato, joguines, roba, etc. Com sempre, el nostre objectiu és ser el número 1 en catàleg disponible a preus únics. Hi trobaràs les millors marques del mercat, així com altres, perquè sempre hi curiositats i coses noves per a descobrir.

A Babibum ens ocuparem amb tot el carinyo de la puericultura o la cura del bebè. Les opinions dels consmidors, dels especialistes, poder comparar preus entre els millors proveïdors del mercat, i trobar el producte que necessites al millor preu i tenir-ho en menys de 48 hores a casa teva. Aquest és el nostre objectiu, això és Babibum.

Comença el compte enrere... el naixement de Babibum s'apropa... Només queden unes setmanes per a que una nova GRAN  aventura es posi en marxa.

Deja tu comentario Comencen les contraccions de Babibum...

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre