Avisar de contenido inadecuado

Com triar el bressol i minicuna del nadó

 - És una de les primeres coses que comprarem abans de néixer el nadó.És indispensable durant els primers anys de vida, doncs el bebè estarà més al bressol que en cap altre lloc.

Minicunes

Són molt pràctiques, manejables i còmodes. Al ser més petites, el nadó estarà més acompanyat durant els primers mesos. Aconsellem comprar una minicuna que porti rodes. Si t'agrada el bricolatge i ets manetes, pots tu mateix afegir les rodes. És una manera fantàstica de controlar el nadó, ja que la minicuna es transporta amb facilitat on tu vulguis de la casa.

És millor que el nadó estigui a prop dels pares durant els primers mesos, per a això la minicuna és la millor opció perquè està a l'habitació central. Podrem atendre al nostre nadó immediatament si plora i reclama menjar.

Per complementar necessitarem accessoris especials per minicuna: llençols, cobrellits, nòrdics, coixins... no es fabriquen tants com per a les cunes, així que si trobes els complements necessaris compra dos parells.

Bressols

En aquest cas, també les podem adquirir amb rodes però no és tan necessari, ja que el bressol queda per sempre a l'habitació destinada al nadó. Per ser previsors, comprarem un bressol que serveixi quan el nen sigui una mica més gran.

Les de fusta de faig li donen un toc diferent i de més qualitat. Intentarem que el bressol estigui complementat amb la resta de l'habitació, en color blanc, en fusta marró fosc o clar...

S'ha de situar en un lloc fresc de l'habitació, ja que és on més temps passarà el nadó. Si hi ha finestra, és millor no situar el bressol just a sota ni tampoc a prop de les prestatgeries que destinarem per als peluixos i altres estris.

Els complements per els bressols són vistosos, encara que mai haurem passar-nos amb el color perquè solen arribar a ser una mica carregosos. A més dels llençols i els nòrdics, comprarem un protector de bressol (que l'envolta per dins) per tal de que el nen no faci patades o es faci mal.

Deja tu comentario Com triar el bressol i minicuna del nadó

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre