Avisar de contenido inadecuado

Com escollir el cotxet del nadó

 TAGS:

És un dels primers productes que hauriem de comprar abans del naixement del nadó i pràcticament el més important, a banda del bressol.

El cotxet és el mitjà de transport del nadó durant força temps, de manera que ha de ser una compra meditada i no feta a la lleugera. Ens podem deixar assessorar per professionals especialitzats en el sector i per pares que ens expliquin les seves experiències.

Un cotxet ha de ser el més complert possible. És a dir, han de portar el cotxet per nadons, la cadira de passeig posterior i la cadireta per portar al cotxe amb totes les normatives necessàries per tal de protegir a la nostra criatura.

És millor que el cotxet sigui lleuger i que ocupi el menys espai possible. Actualment, hi ha productes que pesen molt poc, i és que hem de ser conscients de que es transportarà en trajectes probablement més llargs.

Com hem assenyalat anteriorment, no ha de ser gran, doncs ens interessa que es pugui deixar en habitacions petites, cotxes, ascensors... d'altra banda, l'ergonomia és un dels factors que més s'ha desenvolupat en l'actualitat. Així que trobem cotxets adaptats al cos del nadó des del seu naixement amb diverses posicions per proporcionar comoditat, ja sigui per dormir com per passejar tranquil·lament, veure el paisatge...

Una gran majoria de cotxets porten incorporats els accessoris adequats, com és el plàstic per refugiar-se de la pluja, cinturons, protectors, etc. Però, a banda, el més important és la comoditat del nadó. Si no ho tenim massa clar, sempre ens pot aconsellar el pediatre o el ginecòleg abans de que neixi per saber quina és que la millor posició del nadó per a fer les seves passejades.

El color del cotxet sempre va en funció dels gustos de cada persona. Encara que els colors clars s'embruten amb facilitat, tot i que normalment els materials que porten es poden rentar fàcilment a la rentadora.

Deja tu comentario Com escollir el cotxet del nadó

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre