Avisar de contenido inadecuado

Com escollir la cadira de passeig

 TAGS:Triar una cadira de passeig és una de les decisions més importants que hem de prendre abans de l'arribada del nadó. La gran varietat de models i marques pot resultar aclaparadora però si seguim alguns consells bàsics tot ens resultarà més fàcil. No hem de pensar només en el nostre fill, encara que sigui el més important, la nostra salut i comoditat també està en joc en la bona elecció de la cadira de passeig.

Per descomptat, una cosa fonamental a tenir en compte des del principi és el nostre pressupost però no cal angoixar-se, segur que acabem trobant un model que s'ajusti a ell encara que busquem una mica més.

Per començar cal decidir si volem una cadireta que ens serveixi fins que el nadó camini o no ens importarà canviar més endavant i, també, si volem que inclogui cabàs o la cadira del grup 0 pel cotxe. Si la farem servir des del naixement, ens hem d'assegurar que és adequada perquè l'esquena del nadó no pateixi.

Si la volem per passejar per la ciutat, podem triar des de cadiretes d'estil clàssic amb grans rodes com els de Bébécar, fins a models més petits i manejables, on inclouríem els arxiconeguts Maclaren o Bugaboo. Si vols passejar pel camp, el millor són els models de rodes pneumàtiques i amortidors, els de TFK tenen fre com de bici.

Les rodes són una part important. Tria aquelles que tinguin més mobilitat, fixa't en el seu tamany i en què la forma de bloquejar sigui fàcil. També has de tenir en compte que poden sortir, punxar-se...

Intenta provar el seu maneig en una botiga (tot i que finalment la compris per Internet) és la millor manera de comprovar si et resulta còmode i pensa que com més lleuger et resulti, millor, el nadó anirà creixent i aquests quilos se sumaran al pes inicial de la cadira. Fixa't en l'altura del manillar per evitar dolors d'esquena al futur, alguns models es poden regular.

Una altra cosa que has de tenir en compte és l'espai de què disposes tant a casa, com al cotxe i no t'oblidis de l'ascensor. Les cadiretes que es tanquen tipus paraigües són les que menys ocupen però si vols un carro molt complet potser no tinguis aquesta opció. Mesura molt bé els espais i pensa on el guardaràs quan estiguis a casa. També és interessant que el plegat sigui còmode (fins i tot amb una sola mà) però també segur.

Un cop hagis triat el model que més t'agrada busca i compara per estalviar uns euros, ja que la cadireta serà una de les despeses inicials més importants. Si el preu inclou accessoris com bombolles de pluja, abrigall, para-sols, millor que millor.

Deja tu comentario Com escollir la cadira de passeig

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre