Avisar de contenido inadecuado

Com cuidar-se després del part

 - Cada dona és diferent, igual que cada embaràs i part. Algunes no engreixen gens durant els 9 mesos i altres veuen com el seu cos s'ha transformat. Després del part, el cos està una mica adolorit i necessita una cura extrema perquè, a poc a poc, torni a ser el que era abans.

Si li dones el pit al teu bebè, aquest ha d'estar sempre molt hidratat, procurant que els mugrons estiguin perfectes. Hi ha algunes cremes per evitar estries, que normalment ens recomanen a l'hospital.

Durante els dies posteriors a la nostra sortida del centre matern solem estar una mica febles. Perdem sang amb l'anomenada quarantena, per la qual cosa cal prendre una mica de ferro (sempre sota prescripció mèdica) i les vitamines que ja utilitzaves en l'embaràs.

Alimenta't amb fruites i verdures, i productes que portin ferro. No cal canviar la dieta (si no ens ho diu el metge) però sí afegir productes que siguin rics en calci. Els sucs de fruita, la llet i molta aigua seran totalment imprescindibles per prendre diàriament. Pensa que estàs alimentant al teu bebè, i es mereix el millor.

El cos necessita una hidratació total perquè està ressec després del part. Fes-te amb les cremes especials postpart i veuràs com la pell està novament suau. D'altra banda, ja pots començar a fer exercici, però a poc a poc. Els exercicis de Kegel o del sòl pèlvic són fàcils i no requereixen de molt esforç. Ens ajudaran a equilibrar la zona vaginal i lumbar.

És possible que encara segueixis amb els peus i mans inflades. No et preocupis, en uns dies desapareixeran i tornaran a estar com abans. Però no està de més realitzar exfoliacions i utilitzar les cremes necessàries per a aquestes zones del cos que acaben amb la retenció de líquids.

Deja tu comentario Com cuidar-se després del part

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre