Avisar de contenido inadecuado

La canastreta per portar a l'hospital

 TAGS:Estem tan nerviosos esperant el moment clau en el que naixerà el nostre nadó que, de vegades, no tenim temps de pensar en el que hem portar pel nadó a l'hospital.

Normalment, quan planegem l'ingrés algunes setmanes abans, el centre mèdic ens donarà una llista amb el que hem de portar. Una cosa que també ens donen al curs de preparació al part, en el cas que ho fem.

Aquesta llista agrupa la robeta i els accessoris (gorres, bufandes i guants) que necessitarà el nadó durant els seus primers dies de vida. Hem de ser previsors i preparar aquesta canastreta algunes setmanes abans de la data prevista del part per si hem de sortir corrent.

A la bossa del nadó normalment portarem bolquers, tovalloletes netejadores, crema de bolquer, sabó per a nadons amb una esponja i un raspall per als cabells.

Les mares previsores segur que també porten altres accessoris que li hauran regalat al nadó durant aquestes setmanes. Realment no calen tantes coses i, si falta alguna, un familiar sempre ho pot portar a l'hospital.

La robeta del bebè sí que és essencial. Portarem roba interior per a nadons: 3 bodys (de màniga llarga i màniga curta) perquè, independentment de l'època en què neixi el nadó després de sortir de la panxa de la mare tenen la temperatura més baixa i poden passar una mica de fred. Dos pantalons, una samarreta de màniga llarga, un gorret, i mitjons. És útil també la roba de punt per a nadons, més còmoda i menys agressiva per la seva pell.

Els pijames també poden anar bé, però amb els bodys ja tenim el tema resolt. Altres pares ja tindran ganes de posar-los algun vestit o pantalons moderns. En tot cas, no és el moment, però sempre fa il·lusió.

T'arriba el moment? Tens llista la teva canastreta? Si vols comprar bosses per el teu viatge a maternitat, revisar les nostres ofertes:

Deja tu comentario La canastreta per portar a l'hospital

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre